Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan


Jul 19, 2023

Middagen är serverad! Juntan har i sommarens tredje Djupdyk gått in i fullfjädrat semestermode och bråkar om det mesta. Efter ett krasst konstaterade att det står remakes på lunchmenyn divideras det kantigt kring om det bara är uppvärmda rester som egentligen sett sitt bäst-före-datum eller om en duktig kock kan krydda till det gamla receptet och ge en ny smak.

Vad gör det med en spelvärld att spelföretagen vill vi ska välja gamla godingar från menyn, istället för att hoppa på den nya fusion-rätten längst ner? Eller finns det något fint i att lyfta smakerna från förr fast med en ny twist för att få upp intresset för en råvara som kanske riskerar att falla i glömska?

Detta - med ledighetens karaktäristiska sura miner som grädde på moset - serveras som dagens rätt så snart du trycker på play! 

Bli patreon och var med och stötta juntan med lite välbehövlig familjeterapi efter sommarsemestern. Gå till www.speljuntan.se

Spel som nämns i avsnittet: Aliens Colonial Marines, Dragon Age Origins, Gregory Horror Show, Final Fantasy IX, Final Fantasy VII, Starcraft II, Metal Gear Solid Delta, Final Fantasy XVI, Forspoken, Callisto Protocol, Dead Space, Shenmue, Metroid Prime Remaster, Witcher 3: Wild Hunt, Resident Evil 4, Persona 4 Golden, The Last of Us, Tomb Raider, God of War, Colossal Cave, Bioshock, XCOM UFO Defense, XCOM Enemy Unknown, The World Ends With You, Silent Hill 2