Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan


May 8, 2024

Vår bästa skärmtid är nu och till allmänhetens tjänst står Speljuntan för att bidra med spelintryck och nyhetssvep. I soppköket står From Software och kokar ihop ett riktigt matigt DLC till Elden Ring - men det verkar tveksamt om det blir fler måltider än så. Samtidigt tar den administrerade demokratin en törn när Helldivers 2-betyget störtdyker på Steam. Anledningen? Ett nytt kontokrav från Sony. 

I spelvärldens rättssalar lägger Anton ned lagen om ett golf-racingspel som inte verkar övertyga vare sig golf- eller racing-fantaster, Elisabeth har fastnat vid ett tematiskt arkadkabinett och Angelica står vittne till en vigsel mellan vintageskräck och roguelite i indiepärlan Withering Rooms. 

Dessutom lyckades vi prata för mycket i veckans avsnitt, så ytterligare en bortklippt nyhet finns för alla Patrons på www.speljuntan.se!

Spel som nämns i avsnittet: Elden Ring, Helldivers 2, The Vermillion Sky, No Man’s Sky, Firewatch, Turbo Golf Racing, Rocket League, Golf With Your Friends, Withering Rooms, Clock Tower, Resident Evil, Bloodborne, Eternal Darkness

Tidskoder:
(01:28) Personlig fråga
(06:42) Elden Ring-nytt
(14:40) Helldivers störtdyk
(24:28) Reklam
(25:11) The Vermillion Sky
(35:59) Turbo Golf Racing
(46:29) Withering Rooms