Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan

Jun 19, 2024

I denna ljuva sommartid sitter en Speljunta och väntar på mörkare skärmtider när veckans avsnitt droppar. Här pratar vi om Ubisofts ganska bleka sommarfejs, funderar om bananer är den nya tulpanen och om hjälpsamma kompisar i Elden Ring. 


Tobias har gått i kloster och kikat närmare på...


Jun 12, 2024

Med insexnyckeln i högsta hugg packar en glad junta upp det paket som går under namnet Inte-E3. Vi kikar närmare på ett smatterband av trailers som fick det att pirra till (Wanderstop, Neva, CIV VII - ni vet vilka ni är) eller vända sig i magen (ja, Dragon Age - vad är det som hääääänd?)
Vi tar också en...


Jun 5, 2024

I veckans patch notes till Speljuntan (1.1.178):

  • Dragning: Våra spaningar från State of Play-presentationen
  • Nyhet: Två försvunna pallar med Playdates har återfunnits
  • Nyhet: En PR-avdelning provar att berika vin med spelsoundtracks
  • Resereportage: Spelarkivet i världens finaste stad, Karlstad
  • Spelintryck: Fortsatta...


May 29, 2024

För att stå emot sommarens påverkanskampanj fortsätter Speljuntans trollfabrik att producera - denna gång ett avsnitt där generalerna pratar om triss i ekonomidepp för Fragbite, fantasifull prissättning i early access och om den pikanta frågan om krigsspel och produktplacering av vapen.

Dessutom lyssnar de på...


May 24, 2024

Våren 2023 händer något märkligt. Ett helt okänt mobilspel blir fanbärare för en olympisk storsatsning. Tic Tac Bow, ett tre-i-rad-spel med pilbåge står högst upp i listan över Internationella Olympiska Komitténs val av spel till den Olympiska E-sportveckan. Utannonseringen förbryllar en hel spelvärld,...