Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan

Dec 27, 2023

Arma människa - inte ska du behöva vara utan Speljuntan denna vecka! Vi har ordnat ett djupdyk där vi går till botten med armen. Vi omfamnar allt från minigun-nävar till bionic-armar, talar oss varma för grapplinghookens schvung och dissekerar spelskaparnas överdrivna lust att lemlästa just våra armar.

Vi...


Dec 20, 2023

Lagom till jul väljer Speljuntan in ytterligare ett spel i den gyllene backloggen. Ett nytt bidrag till spelkulturens kanon där de viktigaste, största och bästa spelen får ta plats.

Fem otroliga titlar står otåligt och väntar på att se vem som får rosen i den tredje upplagan av gyllene backloggen:...


Dec 13, 2023

Elva nätter före jul kommer Speljuntans luciatåg och lyser upp den mörka natten i midvintertid. Vid tågets destination tänds en lägereld runt den nya GTA VI-trailern där vi funderar på när det är rimligt att skjuta barn. Vi badar även i stjärnornas ljus när vi avhandlar några snackisar från spelvärldens...


Dec 6, 2023

Julstämning finnes i den junta som denna veckan gör plats i släden för ännu ett nytt avsnitt. Där gör vi tomten en tjänst och kollar vad som står på årets önskelistor, vi gissar oss också blå över GTA VI-trailern och talar oss varma för vikten av god ton. Samt vikten av god fysik kring kulorna i grenen.


Nov 29, 2023

Speljuntans spaningsgrupp sammanträder i största hemlighet. Det spår som i veckans avsnitt kollas upp är om Son(n)y blir frikänd av det brittiska rättsväsendet, om Starfield har någon koppling till flopp och om vår nuvarande statsminister är ett meme eller om han faktiskt säger GLHF.

Medan kriminalteknikerna...