Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan

Apr 24, 2024

Ett avslut så gott som något! Efter en turbulent tid ger sig Speljuntan i kast med den vecka som varit. Med oro tittar vi på vad som visades upp på den helylle Nintendo Direct som tog ingen med storm förra veckan. Vi gräver också i misslyckade Cities Skylines 2, funderar kring hur man häver en förbannelse samt...


Apr 17, 2024

En kulört samling generaler tar sig an spelveckan som gått i ett nytt avsnitt av Speljuntan! Där blandas nyheterna om beroendediagnoser, grand slam i spelpris och glimrande arkadnostalgi till en mättad valör.

På paletten finns också tyck om nya tv-serien Fallout bredvid det botaniska lilla pusselspelet Botany...


Apr 10, 2024

Speljuntan kastar sig upp för den trappa som är veckans avsnitt. I den sönderslagna nyhetsspegel syns dömande blickar, en spelkultur som kanske gått i stå och sexy pix på ett gem.

Den svarta katten har släpat in två alldeles enorma spel som Final Fantasy 7-remaken och Rise of Ronin - de får snällt marineras...


Apr 3, 2024

Säkert som snödropparna dyker Speljuntan upp med ett nytt avsnitt i spelvåren! Här kantas de sopade gatorna med nyheter om vad som skulle kunna vara Det Sista Säljet för Embracer, rykten om en ny spelkonsol från den sibiriska slätten och en ny show om indiespel - utan varesig flams eller trams.

Vi släpar upp...