Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan

Oct 25, 2023

Taktfast är trotjänarna tillbaka för att sprida spelvärldens ljuva musik i dina öron. En smått decimerad Juntan kommer denna vecka att ge dig årets kalkon-spaning och en inblick i en välsynkad organisation där alla älskar sitt jobb, mer än livet självt faktiskt.

Sen är det dags! Äntligen kommer den...


Oct 18, 2023

Luften i labbet vibrerar av glädje! Speljuntan firar måhända inte något Nobelpris (nästa år…) men väl avgående chefer och vunna vad nu när spelvärldens största deal är i hamn. Vi drar även fram mikroskopet för att titta närmare på en smalare PS5:a och lyssnar till nya, eller gamla, Mario. 

Elischabeth...


Oct 11, 2023

Juntan gasar hejdlöst in i spelveckan som varit och frontalkrockar direkt med en miljöbov som försöker ge fossila bränslen ett ansiktslyft för spelare. Dessutom ställs frågan om en patch till ett sju år gammalt spel är ett tecken på passion eller prokrastinering inför nya utmaningar. Och så diskuteras hur...


Oct 4, 2023

Oktoberfesten kan börja när Speljuntan samlas för att gå igenom den senaste tidens historierevisionism i spelvärlden, Epic’s taskiga tajming och kalabaliken på konstfronten (som Pikachu får stå till svars för).

Vidare vittnar Angelica om pausade promenader när hon varit ute på vift i Monster Hunter Now....