Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan

Nov 29, 2023

Speljuntans spaningsgrupp sammanträder i största hemlighet. Det spår som i veckans avsnitt kollas upp är om Son(n)y blir frikänd av det brittiska rättsväsendet, om Starfield har någon koppling till flopp och om vår nuvarande statsminister är ett meme eller om han faktiskt säger GLHF.

Medan kriminalteknikerna...


Nov 24, 2023

Välkommen på Speljuntans andra kafferep! Här bjuds alla lyssnare på en lite sladdrig stund med skvallertanterna Angelica och Susanne - där de tar med dig ner i ett av spelvärldens små kaninhål. 
Idag väntar inget mindre än tre små stycken om det ständigt aktuella redskapet: kvasten.

Varsågod! Och vill du...


Nov 22, 2023

Speljuntan dyker upp som en gammal vän med ett nytt avsnitt! Den här veckan puttrar vi kärvänligt om rimligheten i en remaster på The Last of Us Part II, går på Half-Life-kalas och köper inte med en portabel PS5 som present (för det går inte).

Eftersom Elisabeth äntligen är tillbaka får vi nu reda på...


Nov 15, 2023

Möt upp Juntan för en rapport från det himmelrike som vi kallar spelvärlden. I veckans avsnitt ser vi in i framtiden om saker som kommer. Vi sänder våra tankar och böner till Nintendos Zeldafilm, sjunger teasertrailerns lov för både Mass Effect 5 och GTV VI samt skriver upp Game Awards nomineringar på...


Nov 8, 2023

På med galoscherna och upp med paraplyet - för nu är det dags att doppa tårna i en den sjö vi kallar spelkultur. Speljuntans simlärare håller för näsan och pratar om ett magplask till namn, benar ut Blizzcons hög- och lågvattenmärken samt vänder ut och in på The Finals-betans användande av...