Preview Mode Links will not work in preview mode

Speljuntan


Feb 22, 2023

Nom. För alla älskare av livets goda finns nu ett ny-vispat avsnitt av Speljuntan att stoppa i sig. Där maler vi på om klassiska spelämnen som Jesus och om vilket som egentligen är det bästa testamentet, pratar om den samiska kolten och funderar på hur kul det blir om en AI ska spela Minecraft åt oss.

Lyfter du på locket så får du också höra om när Angelica tar sitt paraply och ger sig ut på monsterjakt i Wild Hearts. Och om Anton som med simglasögonen på sjunker till botten för att mysa ner sig djuphavsstrategin Surviving the Abyss, allt medan Susanne står med dumstruten på efter hon absolut inte kan ransonera sitt spelande. Elisabeth å sin sida frammanar sin inre scrapbookare inför världens ände i Season: A Letter to the Future.

Vill du vara en av de som strör lite sött över livet i allmänhet och Speljuntan i synnerhet? Gå in på www.speljuntan.se och bli patreon.

Spel som nämns i avsnittet: Minecraft, I Am Jesus Christ, Final Fantasy XIV, Wild Hearts, Death Stranding, Monster Hunter World, Surviving the Abyss, The Last of Us, Season: A Letter to the Future

Tidskoder:
(01:08) Personlig fråga
(06:46) Microsoft bygger Minecraft-AI
(12:55) Jesus-nyhet
(19:15) Samerådet vs Square Enix
(30:12) Reklam
(30:49) Wild Hearts
(42:13) Surviving the Abyss
(48:46) The Last of Us-uppdatering
(50:29) Season: A Letter to the Future